tmiro

tmiro

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
tmiro
MAGISTER
 
gimli
gimli | 30.6.2020 08:42

Nespravne porovnanie. Kazdy sudca u ktoreho sa preukaze korupcia ma byt potrestany. Podla zakona a nie podla toho, ze ho korumpoval prave Kocner. A rovnako by to malo byt aj pri diplomovkach. Preco riesit iba Kollara? Kazdy kto podvadzal pri diplomovke ma celit nasledkom.

Dnes takyto mechanizmus na rozdiel od trestania skorumpovanych sudcov neexistuje. Nejde o to, ci potrestat Kollara skor alebo neskor. Najskor treba zaviest mechanizmus trestov a potom ho postupne uplatnovat na vsetkych.

Je pravda, ze plagiator ako predseda parlamentu je znakom ubohosti politickej kultury. Na druhej strane nevidiet, ze problem su v skutocnosti skoly a nie politicka nominacia, je naivne.


Lodovik
Lodovik | 30.6.2020 09:07

Ja by som povedal, ze absolvent vysokej skoly v Skalici ako predseda parlament ju samo o sebe znak ubohosti a problem su v skutocnosti volici.


| 30.6.2020 10:54

pointa je hlavne v tom, ze klamar a podvodnik nema co robit na mieste predsedu parlamentu...


moses
moses | 30.6.2020 10:59

Klamar a podvodnik nema vobec co hladat v parlamente. By ma zaujimalo, ci si ti idioti vobec neuvedomili, ze ked vstupia do politiky, tak ich budu vsetci lustrovat alebo im je to uplne jedno, pretoze vedia, ze volic je hovno a Slovensko je narod geneticky hlupy...


| 30.6.2020 11:29

Pointa je v tom, ze pred volbami bol matovic v opozicii, a teraz je predsedom vlady. Ak padne Boris, jemu sa bude komplikovat vlada, ak Boris ostane, mozno jeho nohsledi v parlamente zdvihnu ruku za nieco zasadne (ak to Igor necha pripravit). Alebo aj nie, ked pride cas aby vekslak splatil ze ho Igor podrzal, tak mozno budeme svedkami toho co spravil Bicyklista pred koncom volebneho obdobia Katolibancom. Tou rukou ktorou mal hlasovat zamava Igorkovi na pozdrav pred dalsimi volbami.


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader